KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Rok 2016

Zarządzenie nr 3/ 2016 w sprawie regulaminu lodowiska

Zarządzenie nr 2/ 2016 w sprawie procedury uzyskiwania zwolnienia z nauki drugiego języka obcego

Zarządzenie nr 1/ 2016 w sprawie procedur bezpiecznego przetwarzania danych osobowych


Rok 2015

Zarządzenie nr 26/ 2015 w sprawie kryteriów doboru nauczycieli do zwolnienia

Zarządzenie nr 25/ 2015 w sprawie upoważnienia do dokonywania sprostowań błędów i pomyłek szkolnych

Zarządzenie nr 24/ 2015 w sprawie wprowadzenia i stosowania instrukcji bezpieczeństwa pożarowego

Zarządzenie nr 23/ 2015 w sprawie powierzenia stanowiska wicedyrektora

Zarządzenie nr 22/ 2015 w sprawie wprowadzenia nowego regulaminu pełnienia dyżurów międzylekcyjnych przez nauczycieli

Zarządzenie nr 21/ 2015 w sprawie wprowadzenia aneksu do regulaminu stołówki

Zarządzenie nr 20/ 2015 w sprawie powołania komisji dokonującej wyboru najkorzystniejszej oferty złożonej na wynajem lokali

Zarządzenie nr 19/ 2015 w sprawie wprowadzenia Regulaminu Świetlicy Szkolnej

Zarządzenie nr 17/ 2015 w sprawie regulaminu ZFSS

Zarządzenie nr 16/ 2015 w sprawie zestawu podreczników, które obowiązywać będą  w roku szkolnym 2015/2016

Zarządzenie nr 15/ 2015 w sprawie powolania Komisji Likwidacyjnej

Zarządzenie nr 14/ 2015 w sprawie ustalenia nowego harmonogramu pracy dla pracowników obsługi

Zarządzenie nr 13/ 2015 w sprawie zasad funkcjonowania Punktu Małaj Gastronomii

Zarządzenie nr 12/ 2015 w sprawie wewnatrzskolnej instrukcji egzaminu maturalnego

Zarządzenie nr 11/ 2015 w sprawie naboru do Samorzadowego

Zarządzenie nr 10/ 2015 w sprawie powolania komisji rekrurutacyjnej

Zarządzenie nr 9/ 2015 w sprawie rekrutacji do Gimnazjum

Zarządzenie nr 8/ 2015 w sprawie powolania konisji rekrutacyjnej

Zarządzenie nr 7/ 2015 w sprawie regulaminu lodowiska

Zarządzenie nr 6/ 2015 w sprawie regulaminu stolowki i odpłatnosci

Zarządzenie nr 5/ 2015 w sprawie rekrutacji do szkoly

Zarządzenie nr 4/ 2015 w sprawie wprowadzenia regulaminu studniówki

Zarządzenie nr 3/ 2015 w sprawie ustalenia cennika uslug

Zarządzenie nr 2/ 2015 z dnia 2 stycznia 2015 w sprawie zasad wprowadzenia gospodarki magazynowej

Zarządzenie nr 1/ 2015 w sprawie wprowadzenia procedur kontroli finansowej

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Samorządowych nr 1 im.Marii Skłodowskiej - Curie w Opocznie
data: 15-01-2016
data: 15-01-2016
data: 15-01-2016
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 19-06-2015 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1003